Burunsuzlar İlkokulu

Vizyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık, Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli, çevresine saygılı, Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek. Yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen, davranışlarıyla çevresine örnek olan, bir gelecek nesil yaratmak, Sevgi ve saygının, güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak vizyonumuzdur.

Misyon: Öğrencilerin zekâ düzeylerinin kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitime karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak, Kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, Ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, Kendi ayakları üzerinde durabilen, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek misyonumuzdur.

Başarılar:

Saatler: Anasınıfı: 09:00-14:00 İlkokul: 09:00-14.40
Isınma: Soba
Yabancı Dil:
Lojman: 0 -
Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://burunsuzlario.meb.k12.tr

Adres - Gaziantep/İslahiye/Burunsuzlar Mahallesi

Yerleşim Yeri - Gaziantep/İslahiye/Burunsuzlar Mahallesi

Adres - Gaziantep/İslahiye/Burunsuzlar Mahallesi

Ulaşım Köyden ilçeye veya ilçeden köye ulaşım hususi araçlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 35km